TERMENI SI CONDITII

TERMENI ┼×I CONDI┼óII PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE:
VIZITAREA ├ÄN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE C─é SUNTE┼óI DE ACORD CU ACE┼×TI TERMENI ┼×I CONDI┼óII. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZ─é SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR DE PESTE 14 ANI CARE AU CONSIM┼ó─éM├éNTUL PARIN┼óILOR DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.

Limitarea Responsabilităţii 
├Äncerc─âm s─â furniz─âm informa┼úii corecte, complete ┼či actualizate. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui site sunte┼úi de acord cu termenii ┼či condi┼úiile prezentate aici, care intr─â ├«n vigoare ├«ncep├ónd cu momentul primei acces─âri de c─âtre dumneavoastr─â a acestui site. Prin utilizarea acestui site de c─âtre un minor av├ónd v├órsta sub 14 ani, dumneavoastr─â, ├«n calitate de reprezentant legal al s─âu, v─â exprima┼úi acordul la aceast─â utilizare ┼či consim┼úi┼úi la respectarea termenilor ┼či condi┼úiilor, ├«n numele minorului, ├«ncep├ónd cu data primei utiliz─âri a site-ului de c─âtre minor. De asemenea, prin utilizarea acestui site, dumneavoastr─â, ├«n calitate de minor av├ónd v├órsta cuprins─â ├«ntre 14 ┼či 18 ani, v─â exprima┼úi acordul ┼či consim┼úi┼úi la respectarea termenilor si condi┼úiilor, iar dumneavoastr─â, ├«n calitate de ocrotitor legal al s─âu, v─â exprima┼úi acordul la aceast─â utilizare ┼či consim┼úi┼úi ca el s─â se oblige la respectarea termenilor ┼či condi┼úiilor, ├«ncep├ónd cu data primei utiliz─âri a site-ului de c─âtre minor.
F─âr─â a aduce atingere drepturilor dumneavoastr─â garantate de lege, acest site ┼či toate informa┼úiile, inclusiv, f─âr─â a se limita la, textele, numele, imaginile, pozele, siglele, linkurile, simbolurile ┼či orice alte materiale, sunt furnizate ca atare, doar ├«n m─âsura ├«n care sunt disponibile ┼či f─âr─â nicio declara┼úie de garan┼úie sau aprobare, explicit─â ori implicit─â. ├Än special, nu garant─âm ├«n niciun fel corectitudinea ori integritatea informa┼úiilor furnizate pe acest site; de asemenea, nu declar─âm ┼či nu garant─âm acurate┼úea sau caracterul complet al informa┼úiilor furnizate pe acest site ┼či nu garant─âm c─â utilizarea acestui site va fi ne├«ntrerupt─â ┼či f─âr─â erori ori c─â site-ul ┼či serverele pe care este g─âzduit nu prezint─â disfunc┼úionalit─â┼úi ori nu sunt infectate cu viru┼či informatici.
În limita maximă permisă de lege, societatea ITCAPSERVICES SRL nu va fi răspunzătoare în niciun caz, faţă de nicio persoană pentru niciun fel de pierderi ori daune suferite ca urmare a utilizării oricăror informaţii sau produse prezentate pe acest site, inclusiv, fără a se limita la daunele indirecte ori incidentale, sau orice fel de daune survenite în urma utilizării sau imposibilităţii de utilizare, pierderii de informaţii sau de profituri, fie în temeiul răspunderii contractuale sau a răspunderii bazate pe neglijenţă sau pe alte acţiuni vătămătoare, rezultând din sau în legătură cu utilizarea acestui site.
Prin derogare de la orice alte prevederi din ace┼čti termeni ┼či condi┼úii, ├«n m─âsura maxim─â permis─â de lege, nu vom fi responsabili pentru func┼úionalitatea ori disponibilitatea acestui site.
Drepturi de autor
├Äntregul con┼úinut al acestui site (date, imagini, texte, grafic─â, simboluri, elemente de grafic─â web, scripturi, programe ┼či alte date) este proprietatea ITCAPSERVICES SRL ┼či este ap─ârat de legea pentru protec┼úia drepturilor de autor.
Folosirea oric─âror elemente enumerate mai sus f─âr─â ob┼úinerea unui acord prealabil de la de┼úin─âtorii de drept se pedepse┼čte conform legilor ├«n vigoare.
Conţinutul site-ului www.licenteonline.com nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronica fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanţilor societatii ITCAPSERVICES SRL.
Condiţii comerciale
Societatea ITCAPSERVICES SRL ├«┼či rezerv─â dreptul de a modifica ├«n orice moment datele ┼či pre┼úurile din site ├«n func┼úie de schimb─ârile ce au loc cu privire la serviciul oferit.