Sari la conținut
Home » Microsoft anunță lansarea Office 2024

Microsoft anunță lansarea Office 2024

Microsoft anunță lansarea unei versiuni Office 2024

Pe măsură ce se apropie anul 2024, Microsoft vine cu un plan de actualizare a software-ului său de birou – vine noul Microsoft Office 2024. În timp ce compania încearcă să păstreze detaliile sub tăcere pentru moment, în prezent este posibil să descărcați și să încercați versiunea Preview (a se vedea mai jos pentru o previzualizare). Cu toate acestea, nu diferă prea mult de versiunile anterioare ale Office, așa că va trebui să așteptați versiunea de testare sau versiunea completă, care poate fi așteptată în a doua jumătate a anului viitor. O informație importantă este faptul că Microsoft Office va fi lansat sub forma unei licențe unice.

În așteptarea anunțului oficial, se poate presupune că noul Microsoft Office va oferi instrumente îmbunătățite care vor acoperi o gamă largă de nevoi ale utilizatorilor. De la interfețe de utilizator mai intuitive la o colaborare mai eficientă. Microsoft își propune să împingă limitele a ceea ce putem aștepta de la un software de birou, noul Office va fi mai mult decât un simplu upgrade. Microsoft promite o revoluție în ceea ce privește productivitatea și eficiența muncii și se vorbește despre utilizarea unor noi funcții de inteligență artificială. Fie că sunteți angajat sau student, inovațiile pe care le va aduce Microsoft Office 2024 au potențialul de a vă simplifica foarte mult viața profesională.

Odată cu lansarea noii versiuni on-premise a suitei MS Office, Microsoft își va continua probabil ciclul de viață de 5 ani. După cum au declarat unele surse, este de așteptat ca acesta să nu se încheie cu noua suită Microsoft Office 2024. Pe baza indicațiilor actuale, se pare că putem aștepta cu nerăbdare și un nou Windows. De îndată ce Microsoft va publica mai multe informații, vă vom ține la curent.

Potrivit Microsoft, Office LTSC 2024 este ideal pentru dispozitive reglementate care nu pot accepta actualizări frecvente, cum ar fi cele din mediile industriale sau medicale. Versiunea comercială va fi lansată mai întâi, urmată de o variantă pentru consumatori, Office 2024, care va fi disponibilă prin achiziție unică și va beneficia de suport timp de cinci ani.

Noul Office va fi compatibil cu macOS, Windows 10 și Windows 11, disponibil în versiuni de 32 și 64 de biți. Office LTSC 2024 va fi livrat fără Microsoft Publisher și Microsoft Teams, dar acesta din urmă poate fi descărcat separat.

Cu toate acestea, Microsoft a reiterat angajamentul pentru versiuni fără abonament ale Office-ului în viitor, subliniind necesitatea de a răspunde nevoilor specifice ale anumitor clienți.

Mai multe detalii găsiți aici.

Incepe conversatia
1
LicenteOnline.ro
Bine ati venit pe site-ul nostru, daca aveti nevoie de ajutor sau informatii nu ezitati sa ne contactati.
~~
-Comenzile plasate dupa ora 23:00 vor fi livrate in urmatoarea zi lucratoare.
-Comenzile sunt livrate in 15 minute (in intervalul orelor de program).
-Plata se poate face prin transfer bancar/OP sau direct cu cardul pe site.
-Se ofera factura fiscala pentru firme si persoane fizice.